Utilitar pentru identifiarea partenerilor care aplica split TVA

 

Despre programul splitTva:

- splitTva este primul utilitar scris in Java, ruleaza in acelasi mediu Java ca si programele ANAF (DUKIntegrator), este un executabil comun pentru versiunile Windows si Linux. - programul serveste la listarea firmelor din catalogul Firme care la data lansarii aplica split TVA. - sunt verificate pe ANAF doar firmele care au CIF corect cu RO. - lista este generata intr-un fisier csv care se deschide in Excel sau in OpenOffice si poate fi salvata intr-un catalog oarecare si cu o denumire potrivita.

Descarcare pachet:

-Pachet splitTva_V1.zip

Instalare splitTva:

- Se verifica versiunea pentru runtime Java ca sa fie 1.8. (java -version, atat pe Windows cat si pe Linux) - Pe Windows se copieaza HSPLTVA.bat si splitTva.jar in radacina hamor acolo unde sunt executabile. - Pe Linux bash HSPLTVA si splitTva,jar se copiaza in HAMOR/firma/hDATA - Cu hUTIL se defineste o aplicatie HSPLTVA in Aplicatii prin adaugare: Cod: Nume executabil: HSPLTVA Versiune: Nr. ordine: X Nume utilizator: Identificare Firme care aplica split TVA Optiuni: Fisier culori: Parola normala: Parola speciala: Cod proprietar: 0 - Dupa executie fisierul csv va fi in TMP si se deschide cu Excel sau OpenOffice. - Se salveaza intr-un catalog si cu o denumire potrivita.

Rularea pentru mai multe baze de date:

- se poate crea un bat pentru rularea programului pe mai multe baze de date. java -jar splitTva.jar FIRMA1\PART\FIRME.DBF TMP\FIRME1.CSV java -jar splitTva.jar FIRMA2\PART\FIRME.DBF TMP\FIRME2.CSV java -jar splitTva.jar FIRMA3\PART\FIRME.DBF TMP\FIRME3.CSV ... - varianta mai complexa care genereaza si log: MMFirme.bat - o -